جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

نشست کمیسیون بودجه مجلس درباره تحقق شعار سال با نوبخت و دژپسند

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از نشست این کمیسیون در اولین هفته کاری مجلس در سال جدید با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد درباره تحقق شعار سال در حوزه تولید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابابی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت:‌ کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در اولین هفته کاری خود در سال جدید نشستی را با فرهاد دژپسند وزیر امر اقتصادی و دارایی و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره تحقق شعار سال و انجام اقدامات نظارتی در این باره برگزار خواهد کرد.

 

وی افزود:‌ قرار است در جلسه کمیسیون بودجه با وزیر اقتصاد موضوع بازار سرمایه و بورس و در نشست با رئیس سازمان برنامه و بودجه موضوع تولید و اقدامات لازم برای حمایت از آن درباره بودجه سال ۱۴۰۰ مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: سال ۹۹ به نام سال تولید نامگذاری شده بود که متأسفانه اقدامات انجام شده درباره تحقق این شعار رضایت‌بخش نبود و علت آن عدم شفافیت و نیز فقدان منافع پایدار در بودجه سال ۹۹ بود.

 

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بازار سرمایه و بورس که باید در جهت تولید حرکت می‌کرد به بازار دلایل تبدیل شده بود و بانک‌ها که باید سرمایه خود را در مسیر تولید به کار می‌گرفتند خود به کار دلالی در بازار بورس مشغول بودند.

 

وی افزود: باید همه سرمایه‌ها در کشور به ویژه سرمایه‌های سرگردان در مسیر تولید هدایت شوند و از این سرمایه‌ها برای پشتیبانی از تولید استفاده شود.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان گفت: همانطور که گفتم سرمایه‌ها در کشور و به ویژه در حوزه بازار بورس باید به سمت تولید هدایت شود و جلوی دلالی‌ها در این بازار باید گرفته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار